Maaltijd en drank

MAALTIJD

Schooljaar 2021 - 2022 geen warme maaltijden wegens verbouwingen aan onze school.

Onze maaltijden worden geleverd door DELI MEAL.  Maaltijden of soep bestellen kan omwille van organisatorische manier enkel nog op onderstaande manier:

  • Maaltijden en soep kunnen enkel nog maandelijks besteld worden via een inschrijfformulier in de meeneemmap van uw kind.  In de loop van de maand bestellen kan niet meer.  Voor kinderen die boterhammen eten en deze vergeten zijn, kunnen we geen warme maaltijd meer bijbestellen en zal u als ouder opgebeld worden om boterhammen te brengen.
  • Op het inschrijfformulier vindt u het maandmenu terug en is er de mogelijkheid om per dag een kruisje te plaatsen in het vakje soep of maaltijd.  Bij een warme maaltijd is soep inbegrepen.
  • Indien u een bestelde maaltijd of soep wilt annuleren, kan u dit enkel doen via telefonisch contact met het secretariaat (016 73 33 41) voor 08.30.  Indien dit niet gebeurt, zullen we de maaltijd of de soep moeten aanrekenen.
  • Wanneer een klas onverwachts een dagactiviteit plant, zal de klastitularis de bestelde maaltijd of soep van die dag zelf annuleren en hoeft u niet te bellen.
  • Voor soep betaalt men 0,90 EUR
  • Een warme maaltijd kost 3,75 EUR
  • In het begin van elke maand krijgt U een afrekening van de voorbije maand.  Dit is een gedetailleerd overzicht met de aantallen van soep of maaltijd en een daarbij behorend overschrijvingsformulier.  We vragen u dit binnen de week te storten.

DRANK

Tijdens het speelkwartier kunnen onze leerlingen vrijblijvend melk of chocomelk verkrijgen.

 chocomelk
kleuter€ 0,35€ 0,30
lager€ 0,40€ 0,35

De betaling gebeurt met een overschrijving.
Wie ’s middags boterhammen blijft eten kan daarbij gratis melk of water verkrijgen.