Naschools sporten

Ben je als ouder op zoek naar een sportief alternatief voor de naschoolse opvang? Dan is het 'Naschools sporten' misschien een oplossing. Na de schooluren kan je kind zich even uitleven. Het 'Naschools sporten' wordt georganiseerd i.s.m. Sporty vzw.

Sportplus

voor kinderen van het eerste t.e.m. vierde leerjaar

Alle sport- en spelactiviteiten worden op een sportieve, leuke en speelse manier gebracht zodat alle kinderen kunnen deelnemen. Je kind hoeft dus zeker geen supersportieveling te zijn. Het naschools sporten is een ideale manier om je kind zich na de schooluren even spelend te laten uitleven.

Sportkriebels

voor kinderen van de tweede en derde kleuterklas

Sportkriebels wil 4-5 jarige kleuters warm maken om te sporten en te bewegen, ook buiten de schooluren. Alle sport- en spelactiviteiten worden op een sportieve, leuke en speelse manier gebracht zodat alle kinderen kunnen deelnemen. Sportkriebels is een ideale manier om je kind zich buiten de schooluren even spelend te laten uitleven.

Sportacademie

voor kinderen van de eerste kleuterklas

Huppelen, lopen, springen, klauteren en klimmen. De 3-jarige kleutertjes leven zich uit op de sportacademie. Ook tikspelletjes, ritmisch bewegen, overloopspelletjes, evenwichtsoefeningen, ... komen aan bod.Hoepels, ballen, schoenen, dozen, pittenzakjes, ... je kan het zo gek niet bedenken of de sportacademie verzint er wel een spelletje mee.

 

Meer info

Waar?

De lessen vinden plaats in de Sport'0'Droom, Kerkomsesteenweg 49, 3370 Boutersem

Wanneer?

- SPORTPLUS: op dinsdag

-SPORTKRIEBELS:

-SPORTACADEMIE:

Kostprijs?

 

Procedure

Wanneer inschrijven?

  • voor het eerste trimester: vanaf 7 september 2020
  • voor het tweede trimester: vanaf de kerstvakantie
  • voor het derde trimester: vanaf de paasvakantie

Hoe inschrijven?

  • via het formulier Naschools sporten op het E-loket van de gemeentelijke website
    www.boutersem.be (vul per kind één formulier in): http://www.boutersem.be/E-loket

of

  • bij de dienst kinderopvang of bij de sportdienst (Neervelpsestraat 11)

Na inschrijving ontvang je alle lesinformatie en een uitnodiging tot betaling.

Gelieve zo snel mogelijk te betalen zodat jouw kind verzekerd is. Voor kinderen tot 12 jaar zal er een fiscaal attest opgemaakt worden.

Toestemming om alleen naar huis te gaan

Indien je kind na het naschools sporten alleen naar huis mag, gelieve dan het attest 'Toestemming om alleen naar huis te gaan' in te vullen en te bezorgen bij de dienst kinderopvang of bij de sportdienst.